PUODELIAI

Puodelis - indas su ąsele gerti skysčiams, dažniausiai arbatai ar kavai. Puodelių namuose niekada nebūna per daug, o ypač stilingų ar proginių. Keramikiniai puodeliai su specialiu sublimaciniu būdu uždėtu vaizdu puikiai tarnauja, neblunka ir nenusiplauna. Juos galima plauti tiek rankomis, tiek ir indaplovėmis. Sublimacinis dažas yra nekenksminga...

Puodelis - indas su ąsele gerti skysčiams, dažniausiai arbatai ar kavai. Puodelių namuose niekada nebūna per daug, o ypač stilingų ar proginių. Keramikiniai puodeliai su specialiu sublimaciniu būdu uždėtu vaizdu puikiai tarnauja, neblunka ir nenusiplauna. Juos galima plauti tiek rankomis, tiek ir indaplovėmis. Sublimacinis dažas yra nekenksmingas. Puodelis dekoruojamas karšto preso pagalba 200 laipsnių temperatūroje, taip dažai įsigeria į pačią keramiką. Puodeliai su piešinėliu ir tekstu ar fraze yra labai populiari ir labai mylima dovana. Išskirtinė ir speciali jūsų progai dovana - puodelis su išskirtiniu vaizdu. Puodelis gali būti įvairių spalvų, modelių ar formų. Gali būti baltas su spalvota rankenėle, vidumi ar žiedeliu. Gali būti ryškių liuminescencinių spalvų. Modelis gali būti paprastas, latte ar su specialia forma (tokia kaip širdelė). Puodelis su linksma fraze papuoš kiekvieno draugo ar giminaičio namus ir kiekvieną rytą primins apie jus. Pasirūpinkite, kad jums rūpimas žmogus, gerdamas kiekvieną rytą arbatą ar kavą iš padovanoto puodelio, jaustųsi laimingas ir mylimas. Tai yra originali dovana.

Daugiau

PUODELIAI Yra 108 prekės(-ių).

Subkategorijos

  • MAMOS DIENAI

    Mamos diena tai šventė švenčiama pirmąjį gegužės sekmadienį. Šią dieną visos mamos laukią bent minimalaus pasveikinimo ar simbolinės dovanėlės. Kiekviena mama nusipelnė gauti išskirtinę dovanėlę šventinę dieną. Puodelis su sveikinimu ir foto puiki ir išskirtinė dovana, kurią vertins kiekviena mama. Išreikškite savo meilę mamai su įsimintina ir prasminga dovana - puodeliu skirtu mamos dienai. Mama yra tas žmogus, kuriam nieko ne gaila ir kuris viską paaukotų dėl jūsų, todėl neužmirškite ir esant bent mažiausiai progai pasveikinkite ir apkabinkite. Visos mamos vertina praktiškas dovanėles, kaip tik tokia yra puodelis su gražiais žodžiais skirtais mamai. Tokia dovanėlė primins jus kasdien ir suteiks gerų emocijų kiekvieną kartą puodelį pamačius ir perskaičius. Dovana verta milijono emocijų. Mamos dienos puodelis tikrai papuoš kiekvienus namus ir puikiai tiks ne tik kasdien gerti arbatai ar kavai, bet ir kaip suvenyras. 

  • KALĖDINIAI

    Šv. Kalėdos tai viena seniausių švenčių švenčiamų kasmet gruodžio 25-26 dienomis. Krikščionybėje Kalėdos minimos kaip Jėzaus gimimo diena. Šiandieniniame pasaulyje Kalėdos tapo viena pagrindinių ir didžiausių žiemos švenčių. Jos metu visi pasineriame į dovanų rinkimo ir pirkimo maratoną. Puošiame Kalėdinę eglutę ir namus. Kasmetinis Kalėdinės dovanos išrinkimas, pirkimas ir įteikimas sukurią stebuklą, kurį visi vadiname Kalėdų senelis. Šis personažas yra apsilankęs visų namuose ir širdyse. Niekas nebe įsivaizduojame Kalėdų be Kalėdų senelio, dovanų, papuoštų namų ir eglutės. Puikiai Kalėdinėms dovanoms tinka puodelis su Kalėdiniu sveikinimu. Tai dovana kuri tinka visiems. Puodelis su Kalėdine nuotaika gali tarnauti ne tik kaip kasdienis kavos ar arbatos gėrimo indas, bet ir kaip suvenyras namų interjerui papuošti. Kalėdinis puodelis su šiltais jausmais - išskirtinė ir graži dovana. Puodelis su Kalėdų dvasia yra stebuklinga dovana. 

  • VALENTINO DIENOS

    Šv. Valentino diena švenčiama kiekvienais metais vasario 14 dieną. Valentinas buvo Romos vyskupas, kuris vasario 14 dieną buvo nubaustas mirties bausme už tai, jog slapta sutuokė daug jaunų įsimylėjėlių. Lietuvoje Šv. Valentino diena švenčiama tik nuo nepriklausomybės atgavimo. Šią dieną visiems, tiek jauniems, tiek ir seniems atgimsta jausmai, atgimsta meilė. Meilės dieną pilni namai būna romantikos ir dovanų. Puiki dovana Šv. Valentino dienai yra romantiškas puodelis, puodelis su širdelėmis ar puodelis širdelės formos. Valentino dieną mokykloje vaikai apsiklijuoja širdelėmis, suaugę namus papuošia žvakėmis ir gėlėmis. Puodelis su Valentino dienos sveikinimu tikrai tiks visiems. Kasdien gerdamas kavą ar arbatą iš puodelio gauto meilės dieną, jausi šilumą ir meilę, prisiminsi žmogų iš kurio gavai šią įsimintiną dovaną. Nustebinti mylimąjį ar mylimąją taip nesunku ir paprasta su išskirtinio grožio puodeliu. Romantiška dovana - Valentino dienos puodelis.

  • TĖVO DIENAI

    Tėvo diena Lietuvoje švenčiama pirmąjį birželio sekmadienį. Šią dieną visi sveikiname savo tėčius, dovanojame jiems dovanas ir lankome. Tėvo dienos dovana - puodelis su palinkėjimu. Tai linksma, graži ir miela dovana, kuri primins tėčiui apie jūsų meilę kiekvieną dieną. Puodelis padekoruotas sublimaciniais dažais, kurie karšto preso pagalba įsigeria į keramiką. Puodelis laiko labai ilgai, nenusiplauna ir nenusidėvi, nenublunka. Puodelį galima plauti tiek rankomis, tiek ir indaplove. Tėvo dienos puodelis gali būti naudojamas kaip kasdienis kavos ar arbatos gėrimo įrankis arba kaip interjero dekoracija. Papuoškite savo tėčio kasdienybę išskirtinio grožio puodeliu su Tėvo dienos sveikinimu. Dovana tėvo dienai - puodelis.

  • LATTE

    Gražus išskirtinės formos latte puodelis. Smagus ir skaniai atrodantis puodelis patinka visiems. Latte puodeliai dažniausiai yra skirti gerti kavai, bet puikiai tinka ir arbatai ar kitiems šiltiems gėrimams. Stilingas ir gražus puodelis ne tik gražiai atrodo, bet ir praktiškai tarnauja. 
    Latte formos puodelis yra išskirtinis tuo, kad viršuje yra platus, o i apačią siaurėja. Latte puodeliai gali būti kelių dydžių, 360ml ir 500ml.

  • SU ZODIAKO ŽENKLAIS

    Puodelis su zodiako ženklu - išskirtinė ir asmeninė dovana tinkanti ir patinkanti kiekvienam. Dovana tinkanti visoms progoms ir išskirtinai tinkanti visiems. Zodiako ženklų yra dvylika ir kiekvienas iš mūsų juos turime. Tik gimęs žmogus, su gimimo data atsineša ir savo zodiako ženklą. Zodiakai kinta kas mėnesį. Kiekvienas zodiako ženklas aprašytas skirtingais privalumais, trūkumais ar charakterio bruožais. Tai atsispindi ir ant mūsų puodelių. Puodelis su ženklu ir zodiako ženklo gimtadienių intervalu įdomi ir primenanti dovana. Puodeliai papuošti stilizuotais zodiako ženklais ir su linksmu ir unikaliu tekstu kiekvienam ženklui yra linksma ir stilinga dovana ar suvenyras. Galima surinkti ir visą kolekciją su visais zodiako ženklais. Išsirinkite jums tinkanti puodelį pagal gimimo datą. Papuoškite šventę ir pagerinkite nuotaiką su išskirtinio grožio puodeliu. 

puslapyje
Rodoma 49 - 60 iš 108 dalykų
Rodoma 49 - 60 iš 108 dalykų